správy

Obojstranná páska je založená na papieri, tkanine a plastovej fólii.Nasledovné nám predstaví jeho klasifikáciu a využitie poznatkov veľkoobchodným výrobcom pások:

Predovšetkým podľa rozdielu v lepivosti možno obojstranné pásky rozdeliť na rozpúšťadlové lepiace pásky, emulzné lepiace pásky, tavné lepiace pásky, kalandrované lepiace pásky a reaktívne lepiace pásky.

msking-3

Potom sa obojstranné pásky široko používajú v koži, menovkách, papiernictve, elektronike, upevňovaní automobilového obloženia, obuvníckom priemysle, papierenskom priemysle, remeselnom lepení a polohovaní atď.

 

Okrem toho sa tavná obojstranná páska používa hlavne v nálepkách, papiernictve, kanceláriách atď.;zatiaľ čo mastná obojstranná páska sa používa hlavne v aspektoch s vysokou viskozitou, ako je kožený tovar, perleťová bavlna, špongia a obuvnícke výrobky.

Naša továreň má 3 výrobné linky na tesniace pásky, denná produkcia je 20 ton.Môžeme vám pomôcť rozšíriť váš trh a získať veľa aktívnych spätných väzieb. Máme viac produktov, ktoré možno budete potrebovať, ako sú obojstranná páska, obojstranná lepiaca páska, silná obojstranná páska, obojstranná lepiaca páska, páska OPP, baliaca páska, Tesniaca páska, tesniaca páska na kartón, tesniaca páska na závity, tesniaca páska na krabice, polypropylénový pás, baliaci pás.Ak máte záujem o naše produkty, kontaktujte nás.


Čas uverejnenia: august-04-2023